Plovdiv24.bg се свърза с говорителя на ВиК инж. Антон Гълъбов относно

...
</TD
>Plovdiv24.bg се свърза с говорителя на ВиК инж. Антон Гълъбов относно
Коментари Харесай

Предстоят месеци на още много спирания на водата в района на Централна гара

Plovdiv24.bg се свърза с говорителя на ВиК инж. Антон Гълъбов по отношение на информацията за краткотрайното прекъсване на водата и бъдещите изключвания в региона на пробива под Гарата.

" Водоподаването в региона е възобновено. Успяхме да съберем нужната информация ", заяви за читателите на Plovdiv24.bg представителят на ВиК инж. Антон Гълъбов.

Той показа, че не са желали да пускат доста данни за краткотрайните прекъсвания и проби, с цел да не притеснят авансово жителите. Целта на спиранията са били, с цел да бъдат локализирани тъкмо къде са проблематичните места.

" Ще предстоят два месеца на още доста прекъсвания, само че те се постановат до привършване на обекта. За страдание няма да можем да осигурим вода на всички клиенти. Ще се стараем засегнатите да бъдат доста малко ", сподели Гълъбов.

Във вторник се чака среща сред изпълнителите на обекта и сдружението " Водоснабдяване и канализация ". На него ще се вземат решения по какъв начин да се действа отсега нататък, когато има прекъсване на мрежата или понижено налягане.

На срещата ще създадат проект, по какъв начин да действат и при случаи на безводиe.

Своевременно ще осведомят живущите и работещите в региона на Пробива.

Съобщения за прекъсването на изцяло водоподаването в някой сектори ще бъде качено както на уеб страницата им, по този начин и в медиите.

" Знам, че е извънредно неприятно в жегите да нямаш вода. Няма метод - планът би трябвало да бъде завършен ", показа още Антон Гълъбов.

За край на диалога той сподели, че би се радвал хората да оценят работата на хората във ВИК.

" Гражданите постоянно ги вълнува за какво нямат вода. Разбирам ги. Надявам се, да стартират да се вълнуват и когато имат вода и да ни благодарят за това. 1200 души работят да имат жителите вода всеки ден, само че до момента не съм чул едно  " благодаря ", добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР